Scroll Top

Vlieg met ons naar nieuwe hoogtes! 

Passie voor Drone-Operaties en Creatieve Videoproducties

Zoek je een upgrade voor je bedrijfsverhaal? Als gelicenseerde drone-operator met een vleugje magie en een hoop vlieguren, ben ik hier om je business letterlijk en figuurlijk naar hogere sferen te tillen.

Mijn aanpak? Meer dan alleen knopjes drukken – het is pure kunst, met een snufje nerdiness en strikte procedures. Van luchtacrobatiek tot grondkunstjes, ik zorg dat elk frame van je verhaal zo boeiend is dat zelfs je concurrenten blijven kijken.

Jij focust op je business, ik op jouw verhaal. Met op maat gemaakte visuele kunstwerken laat ik jouw merk schitteren. Denk aan een unieke visuele identiteit die niet alleen de aandacht trekt, maar ook harten verovert.

Kies voor een creatieve partner die jouw bedrijf snapt. Samen met een netwerk van gepassioneerde professionals maak ik van jouw visuele content een blockbuster-hit.

Dus, klaar voor jouw close-up? Laat mij de Spielberg van jouw bedrijfsfilm zijn, zodat jij je kunt concentreren op waar je goed in bent – je bedrijf runnen!

Drone en Videoproducent
Niek Lykelema
download (1)
GEM_Gicons-05 (1)
download
Vraag naar de mogelijkheden of plan een shoot
Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke diensten, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.